Verzending & Levering

Levertijd en verzendmethode:

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo snel mogelijk bij u af te leveren. Wij verzenden normaal gesproken twee of drie keer per week.

Soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Dit proberen wij dan altijd via een persoonlijke email te laten weten, zodat u ervan op de hoogte bent.

De vermelde prijzen van de gedrukte magazines zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:
– €4,50 voor bestellingen die door de brievenbus passen (1 of 2 OERVROUW nummers)
– GRATIS voor bestellingen van 3 of meer OERVROUW nummers

De prijzen van de andere producten te vinden in de webshop zijn vermeld inclusief verzendkosten. De verkoopster van het product neemt met u contact op over de levertijd van het specifieke product.

Levering van de OERVROUW magazines verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van bezorging niet garanderen.

Levering van de andere producten in de webshop verloopt via de verzendmethode van de verkoopster. Deze kan variëren. Zij brengt je persoonlijk op de hoogte van de verzending en het verwachte moment van bezorgen.

Retourbeleid webshop

Magazines wettelijk uitgezonderd van retour

De OERVROUW magazines die u via de webwinkel koopt vallen niet onder het herroepingsrecht. Boeken en tijdschriften zijn namelijk een uitzondering. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief en er kan niet geretourneerd worden.

Andere producten in de webshop

Neem hiervoor contact op met de desbetreffende verkoopster van het product. Risico’s verzendingen en retouren van de andere producten ligt niet bij OERVROUW magazine, maar bij de desbetreffende verkoopster.

0

Je winkelwagen