Hoe het begon…

Ik ben Melanie en ik ben begin 2021 begonnen met de OERvrouwen Community en het maken van OERVROUW magazines.
OERVROUW, die naam zat al 8 jaar in mijn hoofd. Vanaf dat ik voor het eerst zwanger was, toen het oermoedergevoel wakker werd in mij. Er veranderde iets in mij, ik kreeg ingeving na ingeving en voelde me krachtig en heel erg vrouw. Mijn intuïtie ging aan en ik begon mijn gevoeligheid als een kracht te zien. Dat gevoel… Daar wilde ik iets mee, andere vrouwen mee ‘aansteken’, met het OERVROUW gevoel! In de OERvrouwen Community waar inmiddels meer dan 2500 vrouwen in zitten, stelden prachtige vrouwen zichzelf voor aan de groep. Ik wilde iets met die verhalen en inspirerende teksten van vrouwen… En toen de ingeving plotseling kwam, om een magazine te beginnen, vielen de puzzelstukjes in elkaar.

Dus zo is OERVROUW geboren. Vanuit een ingeving. En de pure intentie/missie om JOU te inspireren meer en meer te leven vanuit jouw OER, jouw Bron. Te zijn wie je echt bent. Daarom staan er ook pure foto’s in, van hoe deze vrouwen prachtig zichzelf zijn. Want dat zijn ze. En zij delen hun echte en pure verhaal.

Ik heb OERVROUW gedoopt als – hèt magazine met een eerlijk verhaal -. Het blad bevat namelijk alleen maar eerlijke en pure verhalen. Daarnaast wordt het blad op prachtig ecologisch gerecycled papier gedrukt en dus eerlijk geproduceerd. 100% OER, zonder reclame.

 

Maker van OERVROUW MAGAZINE - inspiratie voor en door vrouwen

In elk magazine staan 4 vrouwen centraal. Daarnaast vind je er recepten, kruiden, columns, fotomomenten, inspirerende teksten, reportages en prachtige foto’s in. Ohja, en elk magazine heeft een kunstwerk op de achterkant! Een prachtige tekening of illustratie. Elk magazine is tijdloos en gedrukt als een boek, maar met de vormgeving en foto’s van een magazine.

Voor mij vallen alle puzzelstukjes in elkaar met dit blad. Ik heb mijn missie gevonden. En ik wil jou nog met vele nummers OERVROUW blijven inspireren en verbinden!

Elke dag krijg ik prachtige berichten en mailtjes van vrouwen, die zo geïnspireerd worden door het blad en de verhalen die erin staan. Er is behoefte aan een blad dat écht en puur is, waar prachtige foto’s in staan en diepgaande verhalen, waar je door geraakt wordt. Vrouwen zijn dankbaar dat ze erin staan en komen uit hun comfortzone: ze zijn zichtbaar en mogen gezien worden! Het brengt zoveel teweeg, dit is niet alleen een magazine meer, dit is een prachtig netwerk van vrouwen die elkaar inspireren en met elkaar verbinden. En dat is enorm waardevol.

Wat kun je verwachten? Elke 2 maanden komt er een nieuwe OERVROUW uit. Daarnaast zal de webshop met unieke handgemaakte producten worden uitgebreid en zullen er meer vrouwen hun diensten aanbieden op de DIENSTEN pagina. Wil je bijdragen of meewerken? Stuur gerust een berichtje via de contact pagina. Schrijf je in op de OERVROUW nieuwsbrief, volg onze facebook/instagram en sluit je gezellig aan bij de OERvrouwen Community :).

Bloem met paarse en witte blaadjes

Verbinden

Sluit je gezellig aan bij de OERvrouwen Community op Facebook. Maak contact met gelijkgestemde vrouwen, reageer op elkaars berichten en vragen, deel  foto’s en berichten. Lees daar het laatste nieuws over de uitgaves van het OERVROUW magazine. Ook kun je OERvrouw volgen op facebook en instagram. Daarnaast kun je je inschrijven voor de OERVROUW nieuwsbrief op de home pagina van de website, dan krijg je af en toe leuke en inspirerende – achter de schermen- informatie op je mail! 

Persoonlijk contact opnemen kan via facebook, instagram en het contactformulier van de website :). Ik zie je berichtje graag tegemoet!

0

Je winkelwagen