Hoe het begon…

Ik ben Melanie en ik ben de oprichtster van de Oervrouwen Community, de webshop, de Diensten en van Oervrouw magazine. 

Oervrouw, die naam zat al 8 jaar in mijn hoofd. Vanaf dat ik voor het eerst zwanger was, toen het oermoedergevoel wakker werd in mij. Er veranderde iets in mij, ik kreeg ingeving na ingeving en voelde me krachtig en heel erg vrouw. Mijn intuïtie ging aan en ik begon mijn gevoeligheid als een kracht te zien. Dat gevoel… Daar wilde ik iets mee, andere vrouwen mee ‘aansteken’, met het Oervrouw-gevoel! In de Oervrouwen Community waar inmiddels meer dan 3000 vrouwen in zitten, stelden prachtige vrouwen zichzelf voor aan de groep. Ik wilde iets met die verhalen en inspirerende teksten van vrouwen… En toen de ingeving plotseling kwam, om een magazine te beginnen, vielen de puzzelstukjes in elkaar. 

Het werd een superspannende tijd, met meerder tegenslagen, maar ik voelde dat ik dit ‘moest’ doen. En zo is Oervrouw geboren, vanuit een ingeving, een stukje doorzettingsvermogen en de pure intentie/missie om jou te inspireren met de verhalen van krachtige vrouwen. Om jou te inspireren te zijn wie je echt bent. Daarom staan er ook pure foto’s in, van hoe deze vrouwen prachtig zichzelf zijn. Want dat zijn ze. En zij delen hun echte en pure verhaal.

Ik noem Oervrouw wel eens: het magazine met een eerlijk verhaal. Het blad bevat namelijk alleen maar eerlijke en pure verhalen. Er zit dus geen verdienmodel of financieël belang achter. En die puurheid, daar sta ik voor. Daarnaast wordt het blad op fijn aanvoelend ecologisch gerecycled papier gedrukt en lokaal geproduceerd en gedrukt. 100% OER, zonder reclame.

 

Maker van OERVROUW MAGAZINE - inspiratie voor en door vrouwen

In elk magazine staan meerdere (levens)verhalen centraal. Daarnaast vind je er recepten, kruiden, columns, fotomomenten, inspirerende teksten, reportages en prachtige foto’s in. Ohja, en elk magazine heeft een kunstwerk op de achterkant! Een prachtige tekening of illustratie. Elk magazine is tijdloos en gedrukt als een boek, maar met de vormgeving en foto’s van een magazine.

Voor mij vallen alle puzzelstukjes in elkaar met dit blad. Ik heb mijn missie gevonden. En ik wil jou nog met vele nummers blijven inspireren en verbinden!

Elke dag krijg ik prachtige berichten en mailtjes van vrouwen, die zo geïnspireerd worden door het blad en de verhalen die erin staan. Er is behoefte aan een blad dat écht en puur is, waar prachtige foto’s in staan en diepgaande verhalen, waar je door geraakt wordt. Vrouwen zijn dankbaar dat ze erin staan en komen uit hun comfortzone: ze zijn zichtbaar en mogen gezien worden! Het brengt zoveel teweeg, dit is niet alleen een magazine meer, dit is een prachtig netwerk van vrouwen die elkaar inspireren en met elkaar verbinden. En dat is enorm waardevol.

Wat kun je verwachten? Elke 2 maanden komt er een nieuwe Oervrouw uit. Daarnaast zal de webshop met unieke handgemaakte producten worden uitgebreid en zullen er meer vrouwen hun diensten aanbieden op de Diensten pagina. Wil je bijdragen of meewerken? Stuur gerust een berichtje via de contact pagina. Schrijf je in op de Oervrouw nieuwsbrief, volg onze facebook/instagram en sluit je gezellig aan bij de Oervrouwen Community :).

Bloem met paarse en witte blaadjes

Verbinden

Sluit je gezellig aan bij de Oervrouwen Community op Facebook. Maak contact met gelijkgestemde vrouwen, reageer op elkaars berichten en vragen, deel foto’s en berichten. Lees daar het laatste nieuws over de uitgaves van het Oervrouw magazine. Ook kun je Oervrouw volgen op facebook en instagram. Daarnaast kun je je inschrijven voor de Oervrouw nieuwsbrief op de home pagina van de website, dan krijg je af en toe leuke en inspirerende – achter de schermen- informatie op je mail!

Persoonlijk contact opnemen kan via Facebook, Instagram en het contactformulier van de website :). Ik zie je berichtje graag tegemoet!

0

Je winkelwagen