– OERVROUW DIENSTEN –

Op deze pagina vind jij diensten die oervrouwen aanbieden. Deel hier jouw talent & jouw passie! Wat bied jij aan? Waarmee kun jij anderen helpen? Coaching, healingen, meditaties, sessies, trajecten en nog veel meer. Voor én door vrouwen!

Mystieke Krachtreis

door Jennie, Nicole & Marcel

Lees meer

‘Onze diepste angst is niet dat we ontoereikend zijn maar onmetelijk krachtig’. Wij – Jennie Rekers (Schatbewaarder) en Nicole Pol (Sprookjesvrouw) – moedigen je aan dit in goed gezelschap te (her-)ontdekken tijdens de Mystieke Krachtreis Cornwall. Het programma is een mix van stilte en samenzijn. Van naar binnen keren en naar buiten treden, letterlijk en figuurlijk want we gaan naar paradijselijke plekjes. In de spirit van de Godin verbinden we ons met de wilde kracht van de oceaan, van bomen, bloemen en oude steencirkels. We gaan labyrint lopen, onze talenten opstellen en onze frequentie verhogen. De reis wordt nagenoeg van a tot z voor je geregeld. ‘All you have to do’ Oervrouw is JA zeggen als je JA voelt. Daar begint de magische reis naar het hart van jouw mystieke kracht.

Website: www.mystiekekrachtreis.nl
E-mail: mystiekekrachtreis@lapol.nl
Telefoon: 06-51293768

Noor

The Soul Art Company

Lees meer

“Mijn naam is Noor en sinds 2002 werk ik met heel veel liefde en plezier als Healer in mijn praktijk. Ook bied ik Soul-Art & Reading aan. Voor een Soul-Art verbind ik me met jou / jouw Ziel en kijk ik naar jouw Zielsverlangen en dát wat jou nog tegenhoudt om werkelijk jouw Zielsverlangen te leven hier op Aarde. Alle informatie die ik doorkrijg, vertaal ik in een mooi persoonlijk kunstwerk dat jou herinnert aan wie je werkelijk bent. De Tekening kan je persoonlijk bij mij komen halen, maar kan ook opgestuurd worden als je te ver moet reizen. De Reading werk ik dan uit in een Word-bestand dat ik je via de mail toestuur. Ik hoop je te ontmoeten.
Liefs, Noor. “
– The Soul-Art Company –

Website: soulartcompany.com 
E-mail: info@soulartcompany.com

Creater op maat

Digitale levensloopverhalen op maat

Lees meer

Ik ben Miranda Koreman van Creator Op Maat en ik leg herinneringen en gebeurtenissen vast. Persoonlijke, op maat gemaakte levensverhalen. Denk hierbij aan unieke kaders gevuld met eigen foto’s, video’s, anekdotes, gedichten, enz… Want er komt een tijd dat je afscheid moet nemen van je dierbaren. En meestal weet je niet wanneer dat moment komt. De mogelijkheden zijn oneindig en daardoor krijg je altijd een persoonlijke touch! Bijzondere gebeurtenissen:
💜Je collega die met pensioen gaat of 25 jaar in dienst is.
💜Is er iemand in je omgeving die 10-20-30-40-50 jaar of ouder wordt, laat een hilarische levensloop maken als herinnering en cadeau.
💜 Huwelijksdag of een andere bijzondere dag om nooit meer te vergeten en op terug te kijken
💜Laat dementerende hun eigen levensverhaal zien in een boekje of een video, herhaling houdt het geheugen langer actief.💜Of ben je terminaal ziek en wil je je eigen levensverhaal regisseren? Dat kunnen wij dan samen samenstellen.
💜Het levensverhaal laten maken van een dierbare om tijdens de crematie af te spelen.
💜En wat dacht je van je lieve huisdieren? Wil je hiervan hun gekke, stoute, lieve momenten vastgelegd hebben. Iets “dier”baars als herinnering? Ook dit behoort tot de mogelijkheden.
Vraag gerust naar de mogelijkheden of bekijk verschillende levensloopverhalen bij mijn creaties op mijn website. Of misschien ken jij iemand in je omgeving die een mooi Levensverhaal wil laten maken? Stuur dan gerust dit bericht door naar die persoon of laat hen contact met mij opnemen.
Groetjes Miranda / Creator Op Maat

Website: www.creatoropmaat.nl 
E-mail: creatoropmaat@gmail.com 
Of stuur een appje naar: 0628816613

Joanna

Personal Assistant Mom

Lees meer

Lieve Lezers van Oervrouw.

Drukke vrouwen/moeders en minder drukke vrouwen/moeders. Ik ben Joanna en ik hou van samenwerken en oplossingen. Het concept van bedrijf   ”Personal Assistant Mom”  is als volgt: Moeder heeft een overvolle dag, mag alle ballen hooghouden in een tekort tijdbestek. Hoe fijn als zij hulp kan vragen/krijgen van een andere vrouw?! Die begrijpt hoe hectisch het leven kan zijn met het combineren van werk, privé, kinderen, huishouden e.d. Samen kunnen zij overzichtelijk en fijn de dag door. Als bedrijf hoop ik deze dames te kunnen helpen, DE droom.

Groetjes Joanna

Website: www.personalassistantmom.nl
E-mail:info@personalassistantmom.nl

José van Breugel

Zonder moeten op blote voeten | Rouw- en verlies coaching

Lees meer

Wij stellen graag José van Breugel aan je voor. José is rouwcoach | motivator en helpt vrouwen die 1 (of beide) ouder(s) verloren zijn met het ontwikkelen van een positieve mindset.

Dit doet ze door middel van wandel coaching en dan ook nog eens op blote voeten, hoe oer wil je het hebben! Het wil trouwens niet zeggen dat jij ook persé op blote voeten met haar mee loopt maar het zou wel super zijn als je het eens zou willen proberen. Dan ervaar je de verbinding met de natuur én met jezelf echt optimaal.

Tijdens een wandel coach traject, bestaande uit 6 sessies van 90 minuten, ga je samen met José op pad en kun je volledig zijn wie je bent op elk punt in jouw rouwproces.

Het zal je ontspanning, rust en ruimte opleveren en door het delen van jouw verhaal en jouw emoties komen jullie samen tot jouw ZIJN. Welke doelen heb je in je ‘nieuwe’ leven, wat vind jij belangrijk en vooral…wat wil jij! José stelt de vragen en jij gaat je eigen (mogelijke) antwoorden vinden. Na het traject heb je genoeg tools in handen om jouw ‘nieuwe’ leven een waardevolle invulling te geven.

Heb je vragen, stel ze! Zolang jij niets van jezelf laat horen, zal José niet weten wat er in je omgaat.

Website: https://www.zondermoetenopblotevoeten.nl/

Nicole Pol

Sprookjesvrouw

Lees meer

Dag ontembare vrouw. Iedereen heeft, naast persoonlijke talenten, twee super coole tovertools meegekregen van het universum: onze scheppingskracht en de vrije wil. Daarmee kunnen we ons leven vormgeven, ons verhaal (her-)schrijven en ons eigen sprookje creëren. Als Leidsvrouwe/Lichtvrouwe word ik gedreven om jou hierin aan te moedigen en te gidsen. Als Levenskunstenaar, Mystica en Vroedvrouw van het creatieve proces begeleid ik je graag op jouw sprookjespad en help ik jou je missie ontdekken en je visie waar-maken. JIJ bent het Goddelijke instrument! In jou leeft een helend verhaal dat geboren mag worden. Een hoger zelf dat het licht mag zien. Je bent niet voor niets nu en hier geboren. In elke wond en worsteling leeft een wonder. Ben je klaar om het jouwe te ontvangen en je sprookjespower te bevrijden?

Website: www.sprookjesvrouw.nl
E-mail: nicole@lapol.nl 
Telefoon: 06-51293768

Tine Deceuninck

AardeTinten - Aquarian bodywork

Lees meer

Lieve jij,

Hoe neem jij jouw plek op Aarde in?

Aquarian bodywork staat voor de samenwerking met de natuurlijke wereld en de belichaming van jouw unieke frequentie. Hierbij beginnen we bij het begin: bij jouw geboorte. Met hulp van het dieren- en plantenrijk verankeren we jouw essentie op deze mooie wereld. Je hoeft het echt niet alleen te doen. De Aarde staat aan jouw kant.

Als je al een tijd zoekende bent in het spirituele maar je nog niet echt thuis voelt, welkom en gezien voelt, is de diepe verbinding met de natuur om je heen waarschijnlijk de missing link. Als tolk voor de natuurlijke wereld en plantentaal, neem ik je graag mee op een pad van verbinding met de natuur en jouw plek hier op Aarde.

Sessies zijn voornamelijk op afstand te doen. Live lichaamswerk kan ook wanneer je in de buurt bent. Hou mijn Instagrampagina in de gaten om te weten waar ik me op dit moment bevind.

Liefs,
Tine

Website: www.aardetinten.be
E-mail: welkom@aardetinten.be
Telefoon: 0032470626269

Mirjam van Schijndel

Grief Relief - Stervens- & Rouwbegeleider

Lees meer

Stilstaan bij de dood, om juist kwaliteit van leven te verhogen.

Bij het afscheid van het leven, gaat iedereen door zijn of haar eigen proces. En toch zijn er thema’s, vragen en behoeften die bij vrijwel iedereen naar voren komen. Het omgaan met het slechte nieuws, aanvaarden dat genezing niet meer mogelijk is, het moment dat sterven dichterbij komt of juist hulp en ondersteuning bij verlies en rouw.

Als stervens- en rouwbegeleider ondersteun ik mensen en hun dierbaren in deze fase van het leven. Ik kijk verder dan alleen mijn verpleegkundige achtergrond. We zijn niet alleen ons lijf, alleen onze gedachten of alleen ons gevoel. Daarom maak ik in mijn zorg & begeleiding verbinding tussen hoofd en hart. Ik geef Reikibehandelingen en daarnaast voetreflexmassage gericht op het stervensproces & op proces van rouw en verlies.
Mijn behandelingen worden als troostend, verzachtend en ontspannen ervaren, onverwerkte gevoelens worden gestimuleerd om verwerkt te worden. Soms zijn er geen woorden nodig en kan je lichaam je laten voelen wat je echt nodig hebt. Een liefdevolle warme afgifte van energie van hart tot hart. Wees welkom!

Website: www.grief-relief.nl
E-mail: info@griefrelief.nl 
Telefoon: 06-20232940

Karina Stelloo

Close2Nature - Encaustic Art

Lees meer

Ik ben kunstenaar, spiritueel begeleider, trainer en coach. Mijn inspiratie haal ik uit mijn liefde voor de Bron en Gaia. Door middel van intuïtieve Encaustic Art tekeningen en mijn schilderijen maak ik contact met gidsen en alles wat zich aan wil dienen in dat ene NU moment. Mijn ervaringen en spirituele reizen heb ik verweven in mijn werk. Ik ben grondlegger van de Encaustic Art Coach® opleiding, Facilitator van Art of Allowing, Facilitator Art & Awareness, EQ healing Practitioner. Tijdens de uitgebreide kaartlegging maak ik contact met je gidsen en geef ik samen met mijn ‘Nieuwe Realiteit Krachtkaarten’ mooie nieuwe inzichten. Mijn grote passie is het leven te onderzoeken en anderen te inspireren om de reis naar binnen te maken. Uiteindelijk is dat de mooiste reis die we kunnen maken. Inmiddels woon ik met mijn maatje in Noord-Portugal. Hier leven we het leven van onze dromen en verzorgen we mooie Art & Awareness retraites. 

Nieuwe Realiteit kaartlegging:

Deze kaartlegging met 13 Nieuwe Realiteit Krachtkaarten duurt anderhalf uur. Na afloop ontvang je een geluidsbestand met 13 affirmaties en een bekrachtigende oefening. De kaartlegging wordt in een Metatron’s kubus legging gedaan. Metatrons’ kubus staat erom bekend als de blauwdruk van het Universum. Aartsengel Metatron verbindt met de kracht van Liefde. Hij opent ons hart. Zijn kracht verhoogt ons bewustzijn en trilling. Dit brengt ons in contact met onze Allergrootste Passie. Aartsengel Metatron is een Aartsengel met een hoge trillingsfrequentie. Zijn energie is zacht en puur liefde en opent de poorten naar bewustzijn en andere dimensies. Hij maakt kennis en inzicht mogelijk en leidt onze aandacht naar waar het werkelijk om draait. Hij laat ons ervaren dat we goddelijke wezens zijn en begeleidt bij het ontwaken, spiritueel groeien en uiteindelijk ons ‘Heel Zijn’. (€ 125,– voor 1 ½ uur)

Website: www.karinastelloo.nl / www.close2nature.nl
E-mail: karina@close2nature.nl
Telefoon: +31(0)623168911

Liesbeth Vaes

Soulwhispers & Liefmens

Lees meer

In deze tijd die voor velen nogal een uitdaging is, kom ik telkens bij hetzelfde uit;  emoties willen doorvoeld en doorleefd worden. Dat heb ik ook zelf mogen ondervinden en daarin zou encaustic (schilderen met was) een belangrijke hulpbron worden.

Het hele proces maakte duidelijk dat juist het voelen mij in mijn kracht zou zetten.

Voelen is ook wat ik doe tijdens het maken van Soulwhispers, samen met het proces en wat ik zie ontstaan zet ik naast de creatie die op een hotplate gemaakt wordt, woorden op papier.

Mijn andere liefde is ‘diepzielduiken’  een gesprek dat plaats kan vinden vanuit een encaustic workshop,  of waarbij encaustic alsmede andere energetische oefeningen ingezet kunnen worden,

Maar ook gewone gesprekken waarbij echt delen en echt luisteren ook helend kan werken.  In dat alles loopt rouw vaak als een rode draad. Dit vanuit mijn eigen ervaringen.

Wil jij delen? Wil je ontdekken wat jouw ziel je wil laten weten?  Kijk dan op mijn website Soulwhispers.

Liefmens is een proces waar ik van geniet maar nog niet precies weet waar het me zal brengen, welicht ben jij als lezer daar onderdeel van…

Delen doe je trouwens met Liesbeth 🙂

Websites: www.soulwhispers.eu
www.liefmens.eu 

Bij Nan

Natuurlijk herstellen en helen 🌿

Lees meer

Bij Nan, praktijk voor natuurgeneeskunde
– rust en ontspanning
– leefstijl en gezondheid
– ontspannen leven na borstkanker

Daar kom ik weer met mijn kreet: de natuur heeft ons veel te bieden! Zo voelt het voor mij . We staan zover van onze natuur af, juist als het om onze fysieke en mentale gezondheid gaat. Laten we eerlijk zijn: we zijn een beetje van het pad afgedwaald.

We nemen (voorgeschreven) pillen en supplementen bij de vleet. We denken dat deze symptoombestrijding werkt in plaats van naar de oorzaak te kijken. We zitten te veel uren aan een beeldscherm. Ik betrap mezelf hier ook op hoor… De hele dag door snaaien we ongezonde rommel naar binnen die we thuis laten bezorgen. We metselen onze kostbare huid dicht met rommel. Gehaast jagen we door de week en nemen geen tijd meer om een stukje natuur op te zoeken. We weten niet meer wat de natuur ons te bieden heeft aan voeding en natuurlijke oplossingen. Allergieën en intoleranties bouwen feestjes in ons lijf. Er zijn zoveel (jonge) mensen met burnouts en depressies. Samengevat: we verliezen de verbinding met andere mensen, met de natuur en met onszelf.

Wat als we weer verbinding zouden maken met wat er écht toe doet?

Precies dat, daar sta ik voor. Terug naar onze natuur, ontspanning & rust, leefstijl & gezondheid en niet te vergeten ontspannen leven na borstkanker. Ik nodig je van harte uit om op mijn website te kijken.

PS Als je oervrouw magazine meeneemt, dan krijg je bij een massage of energetische behandeling 10% korting.

Hartelijke groet Marianne Kunsel
Van Santhorststraat 4
2266HT Leidschendam

Website: www.bijnan.nl
E-mail: info@bijnan.nl
Telefoon: +31 (0)637609308

Jacqueline

Mooiste Creaties

Lees meer

Mijn naam is Jacqueline van de Koevering, gevormd door het leven als kunstenares, healer en verbinder tussen de aardse en kosmische wereld. Het creëren van kunst is heel mijn leven al onderdeel geweest van wie ik ben. De natuur is dan ook mijn grootste inspiratiebron, zo vind ik het heerlijk om natuurlijke elementen samen te blenden met edelstenen, hars en metalen. Het is steeds weer verrassend om een nieuw energetisch kunstwerk het levenslicht te schenken, waarin het kloppend hart van de natuur nog in te voelen is.

Een van mijn grootste passies ligt bij het creëren van kunst geodes, die ik als wandobjecten en als tafeltjes en altaartjes maak. Maandelijks geef ik in mijn atelier in Best (NB) workshops in het maken van je orgonite creaties en deel ik graag tijdens de creatieve en kleurrijke workshop het creatieproces van de orgonite geodes.

Via energetische sessies in de kristalkamer biedt ik  de mogelijkheid om lekkerder in je fysiek en energetisch lichaam te zitten. Vernieuwde inzichten over de werking van jouw prachtig energieveld mogen hieraan bijdragen, waar de Germaanse Geneeskunde een belangrijk onderdeel vanuit maakt.

Ik kijk er naar uit om je van hart tot hart te mogen ontmoeten

Liefs Jacqueline

Website: www.jacquelinevandekoevering.nl  www.mooistecreaties.nl
E-mail: info@mooistecreaties.nl
Telefoon: 06-34190620

Jolanda Langenberg

Deel Vier

Lees meer

Hallo lieve oervrouwen! Op het deel van onze boerderij uit 1785 hebben wij een vakantiewoning gemaakt, wij wonen zelf in het voorhuis. Onze plek voelt geweldig qua energie en wij (mijn man en ik) delen graag onze bijzondere plek. Vooral buiten de vakanties in de midweken is er vaak ruimte voor kleine retraites. Uitermate geschikt voor oervrouwen! Mijn passie is altijd geweest deze plek te delen en mensen gelukkig te maken! Eerst met horeca, (ik heb 17 jaar kleinschalig conferentieoord gehad), maar sinds vorig jaar als vakantiewoning tot 8 à 10 personen, via particuliere verhuur. Wees welkom!
Lieve groet van Jolanda Langenberg.

Website: www.deelvier.nl
E-mail: info@deelvier.nl
Telefoon: 06-29204307

Jannie Plant

Intuïtief Gelukkig

Lees meer

Hallo, mijn naam is Jannie Plant. Na een reis door o.a. religie, literatuur, opleidingen (reikie, intuïtieve ontwikkeling) en natuurlijk het leven zelf, geef ik nu readingen, healingen, workshops, massages (hand ,voet, schedelrand, chakrabalans) die ik op mijn eigen manier vorm heb gegeven. Bovendien coach ik, meestal jonge vrouwen, maar iedereen is welkom. Ik help ze hun eigen kracht en talenten te ontdekken. Interesse? Bel me gerust. Warme groet, Jannie Plant 🙏

Telefoon: 06-28978163

Jolanda Huizinga

Ster & Kracht

Lees meer

Wat ik de wereld te bieden heb is mijn eigen ontwikkelde baarmoederhealing. Deze healing is voor iedereen met of zonder baarmoeder. Het is een zeer persoonlijke en unieke 1 op 1 sessie, waar ik het kanaal ben tussen DE baarmoederenergie en jouw lichaam en ziel. Het is een transformerende healing. In de healing maak ik gebruik van alles wat ik in mijn kamer heb, van drums tot geuren. Deze healing  kan ik geven door alle trauma’s en alle opleidingen waar ik van geleerd heb. Ik geef de healing bij mij thuis of op locatie (liefst dan paar mensen). Ik ben op zoek naar locaties  door het hele land. Naast de baarmoederhealing, kun je ook bij mij terecht voor: Hotstone massage, intuïtieve massage, Access Bars en bodyprocessen. Je bent welkom❤🙏

Website: www.sterenkracht.nl
E-mail: jolandahuizinga@live.nl
Telefoon: 06-11034989

Angelique de Blij

Body & mind coach

Lees meer

Ik ben Angelique de Blij, body & mind coach. Mensen helpen is mijn passie. Dat doe ik al sinds ik geboren ben. Hûh? Dat klinkt gek hè. Maar toch is het zo. Op de een of ander manier straal ik rust en liefde uit. Mijn ouders kregen al te horen van mensen dat ze zo vrolijk en rustig werden, als ze mij in de kinderwagen aankeken. En daar ben ik eigenlijk nooit meer mee opgehouden. Wat ik voor je kan doen is een healing geven bij mij in mijn praktijkruimte of op afstand. Ook help ik je graag bij het opruimen van energieën in je huis en ik geef graag cursussen. Bijv. verschillende bodyprocessen, leren pendelen. Ook heb ik 2 kaartendecks gemaakt die ik ook gebruik bij de healings. Elke twee weken geven Marga en ik een gratis healing/opschoning. Voel je welkom! Lieve groet Angelique de Blij

Website: www.angeliquedeblij.nl
E-mail: info@angeliquedeblij.nl
Telefoon: 06-30970176

Annelies van Dijk

Zonne-Vrouw

Lees meer

Lieve oervrouw,
Vanaf onze geboorte krijgen we al conditioneringen en overtuigingen van anderen mee en zodoende raken we steeds verder verwijderd van ons ware zelf. Een Human Design reading geeft jouw unieke blauwdruk weer; jouw ware essentie. Het laat je inzien hoe jij energetisch en genetisch in elkaar steekt, welke kwaliteiten en eigenschappen je bezit, hoe jouw unieke energie stroomt, wat je valkuilen zijn en waar jij open staat voor beïnvloeding van buitenaf. In de reading (gemiddeld 85 pagina’s) krijg je tools en handvatten aangereikt hoe jij jezelf kan (her)ontdekken en in alignment kan komen, zodat je volledig in je kracht gaat staan. Ik ga graag voor je aan de slag! Liefs, Annelies van Dijk

Website: www.zonne-vrouw.nl
E-mail: hallo@zonne-vrouw.nl

Annemiek Keur

PSYCH-K®

Lees meer

Wil je verbinding maken met je Innerlijke Wijsheid, je eigen antwoorden vinden, je Persoonlijke Kracht ontdekken en je leven veranderen? Als PSYCH-K® facilitator heb ik het voorrecht mensen te begeleiden die hun leven een nieuwe richting willen geven, die willen vooruitgaan en groeien. Ik begeleid ze in processen die ze in staat stellen een bewust gesprek te voeren met hun onderbewustzijn, hun beperkende overtuigingen en percepties te ontdekken en deze om te zetten in krachtige overtuigingen om zo nieuw potentieel te creëren en controle te krijgen over hun leven. Sessies zijn online of op Mallorca. Liefs, Annemiek

Website: www.annemiekkeur.com
E-mail: annemiek.changeyourlife@gmail.com
Telefoon: 0034-667645003

Petra Oord

Herbora - praktijk voor natuurlijk gezond zijn

Lees meer

Mijn naam is Petra en ik heb een natuurgeneeskundige praktijk in o.a.  Adem- en lichaamscoaching. 

Door weer vrijuit te gaan  leren ademen, kon ik weer verbinding met de Goddelijke energie die altijd om mij heen is!

Er is zoveel tussen deze Natuur en onsZelf gaan zitten: Traumatische herinneringen , overtuigingen, imprintingen , programmeringen etc. Door ‘ademwerk’ kun je deze energieën loslaten en er vervolgens weer ‘doorheen ademen’, je ontspannen en weer in contact komen met de helende energie. Het maakt dat je zelf zorg kunt dragen voor je eigen vitaliteit, je intuïtie, je helend vermogen, je heldere vermogens. En ondertussen trakteer je je lichaam op meer zuurstof en  een energiebad… Zó fijn en zó simpel en altijd beschikbaar, je leven lang!
En nog wat moois: omdat je energieveld gaat veranderen, trek je vanzelf omstandigheden naar je toe die jouw leven veel meer dienen! 🙂

Dit ‘ademwerk’ combineer ik in mijn praktijk met systemisch werk via het lichaam, met een gegronde kennis van de Germaanse Geneeskunde, helende kruiden en ons zelfgenezend vermogen.

Website: www.herbora.nl
E-mail: herbora@online.nl

Tineke van Spaandonk

TIEN-Spirit coaching, reiki, massage & zielsontwikkeling

Lees meer

De tijd is rijp, lieve zielsklant, om contact te maken met jouw OER essentie, met jouw bron, met alles wat jij de wereld te geven hebt. Kom maar in mijn midden, ik zie jou, jouw proces. Ik volg jouw tempo, soms zal ik met liefde wat versnellen en soms trap ik op de rem.

Je kan bij mij landen voor:

  • Systemische coaching voor individuen, relaties & samengestelde gezinnen
  • Familie & organisatie opstellingen
  • Reiki & intuïtieve massage
  • Zielsontwikkeling
  • Retraites

Liefs Tineke

Website: www.tien-spirit.nl
E-mail: info@tien-spirit.nl
Telefoon: 06-43010500

Sabina Groote Wolthaar

Holistisch coach

Lees meer

Alles en iedereen bestaat uit energieën. Hoe heb jij je verbonden met je eigen energie? En welke energetische verbinding heb jij gemaakt met je omgeving of zelfs met je verleden, heden en toekomst?

Elke gedachte of gevoel die niet goed verwerkt is, blijft aan de oppervlakte komen tot het de aandacht heeft gehad die het nodig heeft. Cirkels en patronen blijven zich herhalen tot je begrijpt wat er kan en mag veranderen en hier ook naar gaat handelen.

De geest, lichaam en ziel zijn afzonderlijk functionerende delen die samen een geheel vormen. Treedt er een probleem in een deel op? Dan kunnen we via de andere delen ook de oplossing vinden.

Binnen het tempo dat voor jou en elke cel in jou goed is, gaan we samen op pad. Je krijgt de kans te ontdekken welke veranderingen goed kunnen zijn om jou tot een completer persoon te maken. Een groeiproces dat voor ieder mens weer anders eruit ziet.

Geen enkel mens is hetzelfde. Wat bij de een werkt hoeft bij jou niet te werken. Samen stap voor stap werken we naar het doel dat jij jezelf hebt gesteld.
Soms lopen we maar een paar stappen samen en heb je daarna genoeg zelfvertrouwen en houvast om op jezelf je levensreis te vervolgen. Soms poppen er nieuwe vragen op die eerst beantwoord mogen worden voor jij zelfstandig verder wil.

Ik combineer traditioneel coachen met werken vanuit je onderbewuste. Alle antwoorden zitten immers al ergens in jou, ook al ben je je er niet van bewust. Zo krijgt alles in jou de kans om je weer op weg te helpen.
Jij bent het belangrijkste in de reis van je leven. Laat mij je ondersteunen om de beste versie van jezelf te worden, waardoor je zelfstandig meer plezier en genoegdoening uit je leven gaat halen.

Mijn naam is Sabina Groote Wolthaar, Holistisch coach, neem gerust contact met mij op voor een gratis kennismakingsgesprek.

Website: www.voorbijdestilte.nl
E-mail:  info@voorbijdestilte.nl
Telefoon: 06-11068155

Aly Loes Vellema

Coach & holistisch therapeut

Lees meer

Ik ben Aly Loes, coach en holistisch therapeut voor mens & dier. I help dieren en ‘hun mensen’ om op een natuurlijke manier weer gelukkig en gezond te worden. Om angsten en blokkades op te heffen en weer een hecht team te vormen. Elk vanuit hun eigen kracht!
Heb jij alles al geprobeerd met je dier, maar blijft je dier klachten houden? Heb je elke dierenarts en therapeut al gehad, maar kom je maar niet tot een oplossing? Wil jij één behandelplan speciaal voor jou en je dier? Trauma’s en blokkades opheffen? En de negatieve spiraal van stress doorbreken en in rust, vertrouwen en gezondheid samen kunt leven. Dan ben je bij mij aan het juiste adres!

Ik werk met Walking in your Shoes, een afgeleide van familieopstellingen in combinatie met natuurlijke geneeswijzen zoals homeopathie, spagyriek (=plantengeneeskunde) aromatherapie en healing. Kijk voor meer informatie op de website.

Website: www.alyloes.nu
E-mail: info@alyloes.nu
Telefoon: 06-4649950

Dederiek Daum

Markeer GROTE momenten met een creatief POORTboek

Lees meer

Bij elk betekenisvol moment en bij elk begin van een nieuwe levensfase ga je door een “poort”. Ik help vrouwen om die poort(en) vorm te geven in een eigen, uniek en persoonlijk boek. Een “VrouwenPoortboek”.

Op een creatieve en persoonlijke manier markeer je – door het maken van een creatief boek – een belangrijk moment in jouw leven. Het is een manier om stil te staan bij jouw verandering. Jouw “poortmoment(-en)” is uitgangspunt. Daarmee duik je in je eigen verhaal en geef je daar concrete uitdrukking en vorm aan in tekst en beeld. Je leert over je vrouw-zijn en over creëren. Het brengt je in contact met je creatieplezier.

Mijn aanbod bestaat uit verschillende varianten, individuele en groepstrajecten. Met alle trajecten bied ik je achtergrondinformatie, materiaal, een luisterend oor voor je persoonlijke verhaal, tips, ik stimuleer en inspireer je. En je maakt contact met je eigen creativiteit. Want creatief is iedereen, hooguit zijn er blokkades. Ook daar begeleid ik je.
Verschillende trajecten zijn:

  • “Menarcheboek”, voor moeders wiens dochter haar 1e menstruatie krijgt.
  • “Moeder/Dochterboek”, voor moeders waarvan de volwassen dochter zelf moeder wordt
  • “Ode aan je Vrouw-zijn”, voor álle vrouwen (met of zonder kinderen) over alle fasen van vrouw-zijn.
  • VrouwenRouwboek, voor vrouwen met een groot verlies.

(“Boek van jouw Overgang” is nog in wording.)
Verder geef ik workshops, lezingen, storytellingen, individuele sessies

Website:www.dederiekdaum.nl
E-mail:ddaum@euronet.nl
Telefoon: 06-30623794

Ivan & Ladinya

Doepserleven

Lees meer

Hallo! Wij zijn Ivan & Ladinya van
Doepserleven. Onze droom is om zelfvoorzienend te 
gaan leven.
Terwijl wij op zoek zijn naar ons droomhuis, genieten wij volop van het buitenleven in ons antikraak boshuisje, dit is te volgen op instagram @doepserleven. Om ons voor te bereiden op het toekomstige avontuur hebben wij onze website opgericht. Hier delen wij zo’n 3x per week leuke blogs omtrent zelfvoorzienend leven, duurzaam leven, moestuinieren, dieren houden en natuurlijke geneesmiddelen. Wij hopen meer mensen op een leuke manier te kunnen informeren en inspireren om bewuster en duurzamer te leven. Neem jij een kijkje?

Website: https://doepserleven.nl/

An Paridaen

Wandel naar Jezelf - Retraites & pelgrimstochten

Lees meer

Ik ben An Paridaen van Wandel naar Jezelf. Ik bied retraites en pelgrimstochten aan. Retraites met wandelen, yoga en meditatie.

Na een transformationele cursus in 2003, waarbij ik heel veel leerde over mezelf en hoe een leven te creëren dat mij vervult, gooide ik het roer om. Ik wilde iets doen met wandelen en bezinning en een verschil maken voor mensen, een plek bieden waar mensen zichzelf kunnen zijn, kwetsbaar durven te zijn en een ruimte bieden voor persoonlijke groei.

Begonnen in 2005 als hobby naast mijn werk, ging ik in 2011 helemaal professioneel. Ik schoolde mezelf in coaching, Tibetaans Boeddhistische meditatie en yoga. Inmiddels werken er 5 mensen in mijn bedrijf.

Check de mogelijkheden op onze website. Een mooie retraite in Nederland met wandelen, yoga en meditatie of een pelgrimstocht door Frankrijk of Portugal-Spanje. Het kan allemaal! We zijn er voor je. Vaak lopen we in stilte of we hebben een mooi gesprek. Ook een-op-een coaching is mogelijk.

Website: www.wandelnaarjezelf.nl
E-mail: info@wandelnaarjezelf.nl
Telefoon: 06 47 444 813

Hilly Bult-Loerts

Hilly Gaia-Coaching

Lees meer

Dag lieve vrouw,
Mijn naam is Hilly Bult-Loerts. Ik ben jouw coach bij Hilly Gaia-Coaching. Alles draait om verbinding. Het klinkt eenvoudig en hoe vaak heb jij de laatste tijd daadwerkelijk de échte verbinding ervaren in je lichaam? Vandaag de dag is de ware verbinding nog meer nodig dan ooit tevoren. Hoe vaak heb je de laatste tijd echt naar jezelf geluisterd? Hoe vaak heb gehoor gegeven aan dat wat jouw lijf jou verteld? Ben je hier wellicht aan voorbij gegaan?
Ik breng jou in contact met dat wat jij echt nodig hebt om weer heel te zijn, zodat jij weer echt kunt verbinden met jezelf. Wanneer jij je kunt verbinden met jezelf, dan verbind je je ook weer echt met de wereld om je heen. Jij bent hier met een reden. Jij hebt hier iets te brengen in deze wereld.
Ik maak o.a. graag gebruik van NLP, essentiële oliën en Sjamanisme. Bij mij in de praktijk kun je terecht voor:
– 1 op 1 coaching,
– Vrouwencirkels,
– Workshops (Sjamanendrum bouwen, Ontmoet de Sjamaan in jou, Oliën en de elementen),
–  AromaTouch behandelingen,
– AccesBars behandelingen,
– The Waterfall behandeling
– Symphony of The Cells.
Er is altijd een laag dieper te ontdekken in jouw eigen lijf.
Voel je verlangen. Erken jouw diepste zijn. Verbind je met alles in jou en je zult in volledigheid kunnen zijn.
Warme groet, Hilly
Levenscoach en schrijfster van de Gedichtenbundel ‘Dicht bij mij’.

Website: www.hillygaia-coaching.nl
E-mail: hilly@hillygaia-coaching.nl 

Rosella Spee-Koning

FreeSpace

Lees meer

Mijn naam is Rosella, en ik heb een grote liefde voor het werken met jou als geheel. Hoe kan jij het licht in jezelf weer voelen stralen, ervaren welke kracht er in je schuilt, en omarmen wat voor een mooi mens je bent… Niet om wat je doet, maar om wie je bent. Die reis naar je eigen licht is voor mij de kern van alles wat ik doe.

Met veel liefde geef ik

– Yogalessen (online, live en privelessen)

– Ademwerk / ademcoaching

– Reiki sessies

– Vrouwencirkels

– Workshops “Maak je eigen mala” en “Maak je eigen pendel”

 Allemaal zodat jij de vrijheid van binnen en van buiten weer voelt, en thuis mag komen bij jezelf.

 Liefs,

Rosella

Website: www.yourfreespace.nl
E-mail: info@yourfreespace.nl

Han van de Griend

't Spinhuys

Lees meer

Ik woon al jaren in ’t Spinhuys, dat voor mij, geen vrouwengevangenis is, maar een plaats om thuis te komen en te werken. Op een van mijn demonstraties noemde een klein meisje mij “Vrouw Holle”. En zou werd ik Vrouw Holle uit het Spinhuys.

Het Spinhuys geeft les en doet demonstraties Wolspinnen. Tevens verkoop ik gebreide, gevilte en gehaakte dingen van natuurlijke materialen.

Denk eens na over “Geiten” wollen sokken, lekker in de winter!

E-mail: Spinhuys@gmail.com 

0

Je winkelwagen