Ken jij Oervrouw al?

Het nieuwe nummer van Oervrouw is UIT! 

Met een geweldige cover van Fransien de Vries, prachtige kunst op de achterkant ook van Nelleke. Inspirerende verhalen van o.a. Ellen Hendrix, Chantal Theunissen en Marieke Stolk-Smits. Heerlijke recepten, leuke kruideninfo, fijne columns en prachtige kunst! 

Oervrouw is een blad vol inspiratie, (levens)verhalen, columns, recepten, kunst en nog veel meer fijns! Gedrukt op ecologisch papier & reclamevrij!

Meer foto’s zien? Klik dan snel verder. Abonneren zodat je deze Oervrouw snel in huis hebt? Dat kan ook! 

Een blad vol positiviteit, mooie verhalen & inspiratie

OERvrouw magazine 1 COVER
OERvrouw magazine 1 COVER

🌿 Word abonnee bij Oervrouw voor slechts 12,50 per nummer inclusief verzenden! Geldt voor Nederland én België! 

🌿 En geef een Oervrouw abonnement cadeau! 

🌿 Of word digitaal abonnee en geniet van 4 nummers op je mail voor maar 29,95. 

🌿 Woon je in het buitenland? Dan ben je ook van harte welkom als abonnee! 

🌿 Kies of je wilt starten met NR.17 of 18

OERvrouw magazine 1 COVER
OERvrouw magazine 1 COVER

Of wil je liever los bestellen? Dat kan!

Bestel jouw Oervrouw naar keuze los voor 14,95 (exclusief verzendkosten) of digitaal voor 10 euro.

Of kies een Oervrouw leespakket met 3 nummers voor 44,85 met gratis verzending (in NL). Keuze uit alle mooie Oervrouw nummers.

Uit de nieuwe Oervrouw:

Je krijgt nu gratis een proefnummer van Oervrouw op je mail als je je inschrijft voor de nieuwsbrief!

- Oervrouw Nieuwsbrief -

Blijf op de hoogte van de nieuwste uitgave van Oervrouw magazine, de achter-de-schermen activiteiten :), de webshop, diensten & community! En volg ook ons persoonlijke verhaal 🙂

Reviews Oervrouw magazine

"Toen ik het Oervrouwmagazine voor het eerst in mijn handen had was ik heel aangenaam verrast. Een blad van stoer, eerlijk, puur papier waarin je bladerend al ziet dat er van veel moois te genieten is. Het magazine valt op doordat er geen storende reclame in te vinden is en omdat het lekker dik is. Veel uitgebreide verhalen van vrouwen die je meenemen in hun leven, achtergrond en visies. Voor mij interessante vrouwen omdat zij ook bewust in het leven staan en daar op hun eigen manier vorm aan geven. Heel inspirerend en ik geniet van de bijgeplaatste kleurenfoto's, verrassende recepten en mooie kunst. Al met al een magazine naar mijn hart. Ik heb er dan ook al een aantal cadeau gegeven aan vriendinnen. Melanie maakt een magazine dat helemaal aansluit bij de wereld van vrouwen van nu! Lieve groetjes Diane"

- Diane

" Toen ik via facebook voor het eerst een bericht van Oervrouw zag, was ik gelijk geïnteresseerd. Hoe meer berichten ik las, des te groter dat gevoel werd. En toen ontdekte ik de Oervrouwen Community, ook zo mooi! Ik kocht blad NR.8. Het viel me op dat de vormgeving en lay-out heel anders is dan de andere magazines die ik ken. Heel open en ruim, waardoor het blad groter van formaat lijkt. Het papier is milieuvriendelijk en dat geeft gelijk een fijne natuurlijke uitstraling en het voelt ook fijn aan. Het valt me op hoe mooi, open, eerlijk en authentiek de verhalen van de vrouwen geschreven en gepresenteerd zijn. Inspirerend en waardevol. Voor mij voelt het dat ze de ruimte en waarde krijgen die bij hun past, heel mooi. Ook de rubriek over recepten vind ik fijn: makkelijk en gezond. Met pure ingrediënten die niet moeilijk verkrijgbaar zijn, daar hou ik van. Het stukje van Melanie, de oprichtster van het magazine, aan het eind van het blad maakt het heel persoonlijk. Alsof het een soort brief is die aan mij persoonlijk gericht is. Ik vind “Oervrouw” een echte aanrader! Liefs van Nina.

- Nina

“Ik ben echt oprecht dankbaar dat ik in dit blad mag staan. Ik wil het ook echt onder de aandacht brengen - niet omdat ik erin sta - maar juist omdat we deze bladen zo nodig hebben. De herkenning en erkenning die je in dit blad voelt. Ik heb al in meerdere bladen, boeken en kranten gestaan, ook met mijn sieraden, maar heb me nooit zo één gevoeld als met dit magazine. Hier heb ik altijd naar uitgekeken; zo heerlijk oer, eerlijk, oprecht en natuurlijk, het blad doet echt z’n eer aan. De bladen en zelfs ook de boeken waar ik in heb gestaan, waren eigenlijk allemaal eenheidsworst. Ze plaatsten allemaal van hetzelfde een klein stukje en zij beslisten hoe het geschreven werd. Dit magazine is echt helemaal anders als alle bladen, het is puur en voor deze nieuwe tijd waar we langzaam heengaan. Hier heb ik altijd op gewacht. Je voelt zo de verbindende energie en liefde hierin. Hier is het papier oer, de uitstraling is oer, maar vooral de aandacht die de vrouw hierin krijgt. De eerlijke verhalen en de diepe verhalen, maar ook de andere artikelen er tussendoor. Het is zo mooi ontworpen. Het zijn dikke magazines; je leest ze als een boek. Ik haak heel snel af als het me niet interesseert, maar dit lees ik met plezier en ook met bewondering naar alle vrouwen, omdat het zo oer en eerlijk is. Je kunt ook zien dat iedereen zijn eigen schrijfstijl heeft, een eigen persoonlijkheid. Dat vind ik ook zo bewonderingswaardig, dat heb ik nog nooit in een blad gezien. Je voelt als het ware de energieën van iedereen. Dank je wel!! Arno en Melanie, voor dit prachtige blad, voor wie jullie zijn. Dit is echt een blad van de nieuwe tijd, zo ook de mens(en) die hier achter staan."

- Fransien

Dit vind je o.a. in de webshop van Oervrouw

Oervrouw blog:

verhalen & verbindingen

Ien & Beterschap Cadeau

Ien woont in Zweden en is gestart met Beterschap Cadeau - Hoe ben je in Zweden terechtgekomen en hoe ziet jullie leven er daar uit?   Dat is eigenlijk een lang verhaal maar ik zal het niet te lang maken :-). Na een zeer stressvolle periode hadden we veel frisse lucht...

Oervrouw Fransien

Oervrouw Fransien  Fransien staat met haar verhaal in Oervrouw NR.10 , waarvan ze ook de prachtige cover ontworpen heeft. Hoe haar verhaal begint: “Hallo alle mooie lieve vrouwen. Ik ben Fransien, 66 jaar en een Friese oervrouw, geboren en getogen in de bossen van...

Nelleke Griffioen uit Oervrouw NR.16

Kennen jullie Hans en Nel ook? Van De DroomplekAcademie, De Berghut  en Huttentocht met kinderen? Lieve leuke inspirerende mensen, waarbij wij de training gedaan hebben om een gastenverblijf in het buitenland te starten. Dit heet de DroomplekAcademie. Deze training...

Draag jij Oervrouw een warm hart toe?

Wil je iets extra’s bijdragen aan onze missie van pure verhalen verspreiden en het opzetten van dit verbindende platform?

Ondersteun je ons graag met een gift? Super leuk en lief.

Na meerdere vragen van oervrouwen om te kunnen doneren, hebben we ervoor gekozen deze donatiemogelijkheid hier neer te zetten. 

Liefs!

OERvrouw magazine 1 COVER

Bedrag

0

Je winkelwagen