OERVROUW 

Feest, feest & feest! Want NR.10 is nu eeeeeeindelijk uit! En ze is te bestellen! 🙂

Dit is een bijzonder nummer. Het eerste nummer van dit nieuwe jaar, een nieuw jaar Oervrouw, een nieuw jaar inspiratie voor en door vrouwen. Op dat heerlijke gerecyclede papier. Zo’n heel fijn blad voor bij je kopje koffie of thee. Een momentje van rust, bezinning en inspiratie voor jou.

Dit nummer staat weer vol met pure en openhartige verhalen. Levensverhalen, maar ook allerlei andere inspiratie en verdieping vind je in dit nummer.

Wij, de zeventien vrouwen van dit nummer, kunnen niet wachten dit alles met jou te delen!

Dit blad vol puurheid, diepgang, met prachtige foto’s, recepten, kruiden, kunst. En nog veel meer… Laat je verrassen door weer een fijn Oervrouw nummer :).

OERvrouw magazine 1 COVER
- Oervrouw Nieuwsbrief -

Blijf op de hoogte van de nieuwste uitgave van Oervrouw magazine, de achter-de-schermen activiteiten :), de webshop, diensten & community! En volg ook ons persoonlijke verhaal 🙂

“NIEUW – Oervrouwen Community – een eigen besloten platform met een fijne groep vrouwen. Verbinding, inspiratie, puur, persoonlijk & diepgaand.”

Daar is ze dan! De Oervrouwen Community! Eindelijk! Het idee ontstond al maanden geleden… En na vele gesprekken met oervrouwen, abonnees en betrokkenen hebben we de knoop doorgehakt! We gaan ervoor!

Gewoon een fijne plek van positiviteit, puurheid, persoonlijke verhalen, diepgang, met een veilige bedding, zodat je jezelf kunt zijn en je kunt verbinden met andere oervrouwen.
Het blad komt hier verder tot leven!
Lees hier verder en kom er gezellig bij: 

OERVROUW magazine – Puur. Echt. Openhartig. Diepgaand. Persoonlijk. Duurzaam. En zonder reclame. 100% OER. “

" Hoi Melanie,
Heb alle 3 magazines bekeken en doorgebladerd en inmiddels de eerst van A tot Z gelezen... En wat komt dat binnen, al die mooie en in grote lijnen herkenbare verhalen. Ben enorm geraakt en ontroerd, maar ook gesterkt dat de weg die ik vorig jaar voorzichtig ben op gestapt ga voortzetten. En de weg terug naar mijzelf verder te gaan. Ik sta (weer) open voor signalen, toevalligheden, tekens, beelden etc die op duiken en ga de transformatie aan. Na m'n hele leven te zorgen voor anderen is het tijd om voor mezelf te gaan zorgen, weer te gaan bloeien en in mijn kracht te gaan staan. En dan dit magazine op m'n pad tegen te komen, is een kado en bevestiging voor mezelf🙏🏻.
Dankjewel daarvoor❤."
- Astrid

" Toen ik via facebook voor het eerst een bericht van Oervrouw zag, was ik gelijk geïnteresseerd. Hoe meer berichten ik las, des te groter dat gevoel werd. En toen ontdekte ik de Oervrouwen Community, ook zo mooi! Ik kocht blad NR.8. Het viel me op dat de vormgeving en lay-out heel anders is dan de andere magazines die ik ken. Heel open en ruim, waardoor het blad groter van formaat lijkt. Het papier is milieuvriendelijk en dat geeft gelijk een fijne natuurlijke uitstraling en het voelt ook fijn aan. Het valt me op hoe mooi, open, eerlijk en authentiek de verhalen van de vrouwen geschreven en gepresenteerd zijn. Inspirerend en waardevol. Voor mij voelt het dat ze de ruimte en waarde krijgen die bij hun past, heel mooi. Ook de rubriek over recepten vind ik fijn: makkelijk en gezond. Met pure ingrediënten die niet moeilijk verkrijgbaar zijn, daar hou ik van. Het stukje van Melanie, de oprichtster van het magazine, aan het eind van het blad maakt het heel persoonlijk. Alsof het een soort brief is die aan mij persoonlijk gericht is. Ik vind “Oervrouw” een echte aanrader! Liefs van Nina.

- Nina

" Dag lieve vrouwen, wat heb ik genoten van het prachtige magazine. Mooie verhalen, waarin ik veel herkende en fascinatie voelde voor de prachtige wijze waarop deze vrouwen hun leven vormgeven, met een drive en vanuit een diepe zingeving. Heerlijk! De schitterende foto’s, schitterende natuur, ik hou er van! De papierkwaliteit is echt uniek…. en mocht je nog twijfelen… gun jezelf dit cadeautje…bestellen, lezen, genieten, ervaren, kortom aanrader!
Een groot compliment voor Melanie en alle OERvrouwen die meewerkten aan dit eerste nummer. Lieve groet
en op naar nog meer verbinding, kracht en mooie verhalen❤️
- Mathilde

“OERVROUW webshop: prachtige producten gemaakt voor en door vrouwen.”

Dit vind je o.a. in de webshop van OERVROUW

0

Je winkelwagen