OERVROUW MAGAZINE

Gewoon zo’n heerlijk blad om je door te laten inspireren.

Geniet van de uitgebreide pure levensverhalen van de vrouwen in dit blad. Laat je raken en vind herkenning. Geniet van het heerlijk aanvoelende papier, dat ook nog eens duurzaam & gerecycled is. 

Een blad vol puurheid. Vol diepgang. Prachtige foto’s. Recepten. Kruiden. Kunst. En nog veel meer…

Ook is dit blad heerlijk leesvoer voor je praktijk of locatie! Of geef haar als cadeautje aan iemand die je zo’n blad vol inspiratie gunt, of gewoon aan jezelf, omdat jij het ook waard bent natuurlijk. 

Liefs van ons! 

OERvrouw magazine 1 COVER
- OERVROUW NIEUWSBRIEF -

Blijf op de hoogte van de nieuwste uitgave van OERVROUW magazine en andere activiteiten!

OERVROUW magazine – Puur. Echt. Openhartig. Diepgaand. Persoonlijk. Duurzaam. En zonder reclame. 100% OER. “

Hoi Melanie, Ik heb net Oervrouw magazine 3 uitgelezen en heb er weer erg van genoten. Vervolgens las ik de Happinez, wat ik ook een tof blad vind, alleen viel deze me nu tegen. Na jouw blad vind ik de Happinez oppervlakkig en commercieel (ik lees hem nog steeds wel uit en vind hem ook echt wel leuk, maar ik kijk er wel anders naar nu ik jouw blad ken) Met Oervrouw magazine ga je veel dieper, tot de kern, de essentie, daar houd ik heel veel van. En ook het gevoel van verbinding ervaar ik hier heel sterk en dat vind ik heel tof! Ik vind dat erg bijzonder, je hebt nog maar 3 bladen gemaakt en vanaf het 1e blad al dit niveau bereikt, daar mag je heel trots op zijn! en ik ben trots dat ik er in kom te staan met mijn verhaal 🙂 Heel gaaf dat hierdoor deze groeiende groep vrouwen met elkaar in verbinding komt. Liefs Anke ” 

- Anke

” Lieve Melanie,
Een heel mooi stuk werk wat je daar hebt afgeleverd, volledig vanuit liefde en passie gedaan!!
Je tekst over “verbinding” sprak mij het allermeeste aan, die kwam binnen en heb ik wel 3x gelezen en ga hem weer lezen en nog een keer. Sowieso de foto’s zijn bij jou altijd heel mooi.
Een zuiver en mooi magazine van en voor vrouwen geschreven, open en divers. Dat geeft ook de verscheidenheid aan vrouwen aan die hier op aarde leven en hun passie leven en ieder bijdragen aan de kleurrijkheid  van het leven op deze aarde.
Liefs Sabine ” 

- Sabine

” Dag lieve vrouwen, wat heb ik genoten van het prachtige magazine. Mooie verhalen, waarin ik veel herkende en fascinatie voelde voor de prachtige wijze waarop deze vrouwen hun leven vormgeven, met een drive en vanuit een diepe zingeving. Heerlijk! De schitterende foto’s, schitterende natuur, ik hou er van! De papierkwaliteit is echt uniek…. en mocht je nog twijfelen… gun jezelf dit cadeautje…bestellen, lezen, genieten, ervaren, kortom aanrader!
Een groot compliment voor Melanie en alle OERvrouwen die meewerkten aan dit eerste nummer. Lieve groet
en op naar nog meer verbinding, kracht en mooie verhalen❤️ ” 
- Mathilde

“OERVROUW webshop: prachtige producten gemaakt voor en door vrouwen.”

Dit vind je o.a. in de webshop van OERVROUW

0

Je winkelwagen